Ha csak egy csalid lehetne…

Mostanában egyre kevesebb cuccal indulok horgászni, legyen szó pergetésről vagy rakósbotos pontyozásról… a legutóbbi két pecán pl. 2 db csali, a horgászengedély, egy fogó, egy fényképezőgép és a bot volt nálam. Ha szakad a cucc vége a pecának… extrém? hanyag? minimál? ésszerű? …nem tudom, de ha kiismersz egy vizet, akkor szerintem 2 csalival is megfogod amit akarsz. (kivéve akadóban jigelés és hasonló beszaggatós játékok).

Gondolom sokakat érdekel mi volt ez a két csali. A második (tartalék) egy kulcstartó, amit igazából fel sem csatoltam. A fő csali, azaz az “egy csali” (nem a “The One”, azt a nevet egy pontyozó-proteingolyó viseli 😉 ) ezúttal ő volt:

Az inkább fejkiszellőztető sétának nevezhető 1 órás kiránduláson nem a halfogás volt a lényeg. Nem mondom, hogy ugyan ezt írnám, ha nem fogtam volna halat, de most tényleg csak a legcsábítóbb helyeken dobtam. Tényleg! 🙂 Simán végigsétáltunk 1 km-t, egyetlen dobás nélkül…

A csúnya nagyok persze elkerültek, vagy csak többet kellett volna értük dobni, a szép kicsikből így is fogtam kettőt és bár megfogadtam párszor, hogy bicskákat nem posztolok, még a végén nem hisztek nekem, meg amúgy is szuper-intelligens fejet vágtam hozzá, hát legyen:

Végül a kérdés, amit nem úsztok meg: Mi lenne, ha csak egy csalid lehetne?

 

 

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s