Legyél Te is horgászblogger – PÁLYÁZAT

Egyik este horgász-releváns olvasnivaló után böngésztem a neten. A helyzet siralmas. A horgászportálokon ritkábban bukkan fel értelmes szösszenet, mint faluhelyen egy Tesla. A maroknyi horgászblog tartalma rendben lenne, de sajnos azokon meg egyre kevesebb a poszt. Teljesen megértem őket, mindenki egyre elfoglaltabb, a saját és az olvasók szórakoztatására egyre kevesebb energia jut. Főleg, hogy nem kapnak érte semmit. Ritkán egy kis elismerést, legtöbbször azt se… de van aki kitart, az igazi altruisták. Szóval, épp ezen blogok egyikén, egyik legjobbikán, a C.F.F.-en böngésztem egy ideje, mikor a kezdőlapon szemet szúrt valami. Tomi cikke. Utána elolvastam a kommenteket és a “hiánypótló” kifejezésnél az a valami végleg beleütötte a szöget a fejembe.

Biztosan van olyan az olvasóim, más blogok olvasói, vagy az olvasók ismerősei között, akinek van TARTALMAS és ÉRTELMES mondanivalója, akinek a fejében megfordult már, hogy a tudását másokkal is megossza, ne adj Isten, rendszeresen posztolja jobbnál jobb képeit fórumokon vagy a facebookon. Vagy már egyszer belekezdett a blogírásba, de rájött nincs elég energiája a folyamatos posztokra, vagy… sokáig sorolhatnám, de a vége úgyis ugyan az lesz.

Mi lenne, ha tartanék egy nyílt negyedévet, amikor bárki* posztolhat a blogomon bármilyen formátumot, legyen az:

 • klasszikus élménybeszámoló
 • fotósorozat
 • novella
 • vlog-ra mutató ajánló
 • vers (?)
 • bármi más, aminek van tartalma, értelme

Hogy tétje is legyen a dolognak (meg úgyis itt a Karácsony) az első helyezettnek felajánlok egy Pezon & Michell pergetőbotot (igen, azt a zsír új botot, amit már árultam itt, de meguntam a komolytalan vevőket)  + 3 darab a nyertes által választott (vagy elképzelt) wobblert. A második helyezett két wobblert, a bronzérmes egyetlen boblert kap. Persze ehhez legalább 3 pályamű kell… sajnos arra is nagy az esély, hogy egy sem érkezik. 🙂

 

UPDATE: Közben több felajánlás is érkezett az alábbi extra nyeremények formájában:

Peti Balázs – 1-1 Két fűz között –> a dobogósoknak

Steveolson – 3 hand made csali –> különdíj, az általa legjobbnak ítélt mű beküldőjét illeti

Mosoni Horgász – 3 hand made úszó, egyenesen Angliából =troby= jóvoltából –> ez is egy különdíj, melyet az általa legjobbnak vélt úszós-békéshalas bejegyzés szerzője kap

Kovács-Sinkó Levente – 3 db A sporthorgászat vagy Halászás horoggal című könyv

Képek a bejegyzés végén!

A győztest szakmai ZSŰRI választja majd ki. A zsűri aki még nem is tudja, hogy zsűri. –> Ha a blogod ott van jobbra a Blogajánlómban, akkor ezúttal meghívlak a fenti móka önkéntes zsűrijébe. Nem kötelező, de milyen jó dolog már mások pályaműveit kritizálni. (Sátáni kacaj)

A zsűribe meghívott bloggerek is indulhatnak a “versenyen?”, de csak ÁLNÉVEN. Ha így tesznek, frappánsabban válasszanak álnevet, mint tette azt Ady, mert az olvasott blog-közönség előtt könnyű lebukni. 😉

Na de, összefoglalva:  2017. március 20-ig rakj össze egy pompás posztot és küld el ide: hungarianwobblers@gmail.com   én rögvest közzéteszem.

Miért? Mert fain boblereket nyerhetsz! Ja és azért, hogy nekem kevesebbet kelljen posztolnom. 😛

/Illetve titkon remélem, hogy hamarosan az utánpótlás is megjelenik a horgászblogok nem túl acélos táborában/

palyazat

*Mindig is akartam egy ilyen csillagozós kisbetűs “jogi” rész. A bárki ebben az esetben azt jelenti, hogy bárki aki szerintem elég színvonalas tartalmat szeretne közzétenni. Vagyis a cenzúra joga az enyém

Szóval akkor TOP SHOP-osan fogalmazva, aki részt vesz a játékban, az csak most, csak nálunk esélyes lesz az alábbi EXTRA nyereményekre ( a képeket a felajánlók csinálták)

aj25c325a1nl25c325b3

20161216_075747

Kivéve ezt a képet, mert ez én lőttem, de ettől még ez is nyeremény.

img_20170128_085857_1485590447828

 

 

24 hozzászólás

 1. Kidobtam a pályázatot 1-2 horgászoldalra, peca.hu, stb, meg nyomok egy kis promót az ebben az időszakban megjelenő bejegyzéseim zárszavaként….
  🙂

 2. Helló 🙂

  Felajánlom szolgálataimat.
  Ha te(ti) is úgy gondolod, gondoljátok, szívesen részt vennék a beérkezô írások elbírálásában.

  üdv rapa

 3. Ha gondolod, az első három helyezettnek felajánlanék 1-1 db könyvet, mégpedig a második magyar horgászkönyv, Zsarnovitzky Árpád: Sporthorgászat, vagy halászás horoggal(1912) című könyvének 2002-ben megjelent, az eredetivel megegyező facsimile kiadását.
  Ha OK, inkább itt jelez: aspius72@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s