PPP – Polish Poly Project vol. 1.

Régóta kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak a műanyag wobblerek. Ráadásul a Thrill vagy még inkább a Dorado Tender nyújtotta dobótávot és őrületes tempót egy hagyományos balsa wobblerrel elég nehéz elérni…

A wobblertest-öntés nem vonz, gyári wobblert nem használok, szóval nem sok választásom maradt. A műanyag test elkészítésében egy lengyel wobbleröntő segítségéhez folyamodtam, viszont én is bele akartam tenni valami hozzáadott értéket. A natúr testet így kani fog tőlem egy réteg fóliát, majd 2 réteg epoxyt. Így egyrészt ducibb lesz a csali, ami a tömegre és a dobótávra is pozitív hatással lesz, másfelől a már sokat bizonyított színben sokkal jobban fogok hinni.

Egyébként a balatoni hajnalok távoli balinrablásait szeretném bombázni velük, remélem beválnak. A közelben ólálkodókra meg ott a balatoni bobler… amivel kapcsolatban egyébként szintén elkezdtem egy projektet, egy teljesen más jellegűt, de hamarosan ezt is megszellőztetem.

Visszatérve a műanyag testekre, 1 teszt nem teszt alapon, további 4 formát is ki fogok próbálni. Igazából ezzel a műanyag projekktel csak anyagismereti célom van, nem kell félni maradok a faragásnál, a balsánál, abachinál… mert faragni JÓ!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s