Lelkesítő domis hírek a légióból

Az előző bejegyzésben szereplő domikat igazából Andris cimborámnak köszönhetem. Ő hozta az alábbi képekkel illusztrált híreket a kis patak nagy domijairól.

Külön öröm számomra, hogy az apadó vízben egyre óvatosabb pikkelyeseket az én egyik faragványommal csalta lépre. És nem ám csak az ott jellemző arasznyi halacskákat… Az alábbi például már igazán remek, bunyós méretű.

Az igazság az, hogy a csali az első légiós bevetése előtt már látott vizet, és ami azt illeti domolykót is. Még tavasszal, egy városi pecára vittem ki magammal az épp elkészült csalikkal együtt, hogy beállítsam a vontatószemüket. Amikor erre a csalira jutott a sor, annyira megtetszett a mozgása, hogy dobtam vele egy hosszabbat. Persze a fekete bogárral szétdobált pályán a piros  halacskának egyből nekitámadtak az apró domik. Sajnos egy sem akadt meg, így egy tucatnyi rontott kapás után visszatettem a dobozba és újra felcsatoltam a kedvenc bogárcsalimat. Ezután hónapokig lapult a szekrény tetejére tett dobozban, míg nem egy nap megkapta behívólevelét az egyik legméltóbb légióba… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s