No wind, no carp

No wind, no carp – viccelődtünk ma pontyozás közben. Kínunkban.

Az egész reggel kezdődött, még a helyválasztásnál. A hátszeles, illetve szélvédett helyek már foglaltak voltak, ezért a tó legtávolabbi végében telepedtünk le. Távol a többi pecástól, távol a halaktól. 🙂 Persze ezt akkor még nem tudtuk, de még csak nem is sejthettük, hisz első dobásra kipenderítettem egy 2-es potyeszt.

Az ezt követő 1 órás szünet már kezdett gyanússá válni, mikor Andris csonticsokrát felszippantotta egy 3+ os gyönyörű színű pikkelyes.

A következő ugyancsak 1 kapás nélküli óra viszont már több volt, mint gyanús. Ráadásul ez az 1 a végén két órává dagadt. Na ekkor indultam tó körüli körútnak a viharos szélben.

A tarajos hullámok között hagyott botomon természetesen ekkor jött a következő kapás. Sejthettem volna, hogy pontos a menetrend, csak kimaradt egy (a 10 órás) “járat”. Országunkban gyakori az ilyen, akkor, amikor… 😉 No, de a ravasz, mondhatnám trükkös tükrös kapása nem kerülhette el Andris figyelmét, így ő is a blende elé került.

Akárcsak egy óra múlva az a pikkelyes, ami a lehető legrosszabb vényviszonyokat választotta. Jó, nem az ő hibája, hisz menetrend szerint jött. (pont egy óra múlva: délben), a felhőké, még inkább a szélé.

Mindenki tudja mi a következő lépés. Deviszont! Hopp ilyen szó nincs, viszont a lényeget jól tükrözi. 20 perc késés. Megengedhetetlen! Valami megtört, a sorozat, a menetrend és úgy gondolom abban az embert próbáló, arcpirító szélben mi is. Szóval hazamentünk…

… holnap meg halászlé lesz az ebéd. Belőle:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s